Banner 01 Top

Гарнитури за седење

Кога зборуваме зе мебел, се е субјективно. Вашиот вкус за форма, материјали, практичноста и фукционалноста на мебелот во Вашиот простор, начинот на негово користење, итн.

Затоа, ќе спомеме неколку стилови на мебел, кој убаво се вклопува во внатрешниот дизајн на домовите.

Класика во секој побогат дом е Честерфилд гарнитурата. Класика, кожа, луксуз и трајност:

Успешно се комбинира со пространи салони, дрвен кабаст мебел, традиционални завеси.

 

Внесувањето на штоф во домот, отвора слобода за избор на бои и текстури:

Модерните штофови се полесни за одржување, па дури и отпорни се на дамки и оштетување.

 

Конструкцијата, ногарките на мебелот ги подели вкусовите на љубители на метал и дрво. Еве неколку примери:

Конечно, ова е тема на која често ќе се навраќаме, со нови и актуелни фотографии на гарнитури за пример. Чисто за совет, оваа година се бараат модерни парчиња од кожа и штоф со светли и живи нијанси на жолто, портокалово, зелено и корал.

Изберете бренд кој располага со архитект кој секогаш ќе ве посоветува и ќе ви помогне да изберете парче кое ќе одговара и на вашите потреби и на вашиот простор.

Тимот на Градам.МК ви го препорачува поширокото семејство на брендови Natuzzi и Кристина Дамил поради:

  • широкиот асортиман на брендови и модели
  • голем лагер на модели
  • помош од инженер архитект при избор
  • повеќе салони низ Скопје

Сите модели можете да ги погледнете во салоните на КРИСТИНА ДАМИЛ и NATUZZI во Скопје:

Салон Ѓорче Петров

Ул. Ѓорче Петров 117б

1000, Скопје, Македонија

Телефон: ++389 2 2050755
Факс: ++389 2 2050788

 

Салон Усје

бул. Борис Трајковски бб
1000 Скопје, Македонија

Телефон: ++389 2 2401250
Факс: ++389 2 2401250

 

Natuzzi Editions – Скопје
Ѓорче Петров 146
1000 Скопје

Тел: 070 302-310
Тел: 071 258-153

Е-пошта:
info@natuzzi.com.mk
mihail@natuzzi.com.mk

Поврзете се со Кристина Дамил и Natuzzi на социјалните мрежи и следете ги најновите модели, акции и попусти:

Facebook

Instagram

Или пак посетете ги следните веб страни каде што се наоѓаат сите информации потребни за избор на соодветното парче мебел за вас:

https://kristinadamil.com.mk/ и http://natuzzieditions.mk/

 

Сподели на социјалните медиуми: