Banner 03 Top

Кабаст мебел (плакари)

Иако можеби не се најзабележителни во домот, плакарите и останатите помошни парчиња мебел се нешто на кое што треба да обрнеме особено внимание.

Доколку се изработени квалитетно и искористени максимално истите можат многу да допринесат за комфорот на живот со тоа што ќе ни овозможат сите работи кои што во моментот не ги користиме да имаме каде да ги складираме.

Постојат најразлични типови на плакари, со тоа што би ги издвоиле плакарите со лизгачки врати како најоптимално решение за еден дом. Истото го поткрепуваме со фактот дека зафаќаат релативно најмалку простор, кога ќе го одземеме просторот за отварање на класичните крилни вратички, а сепак се максимално искористени.

Механизмите вградени во овие парчиња мебел се клучни. Под механизми подразбираме кочници за вратите, механизми за меко затварање кај вратите или пак кај фиоките во внатрешноста на плакарот (доколку ги има). Со правилен избор на истите можеме да направиме квалитетен производ со долг рок на траење.

Кога станува збор за останатите вградени материјали користени за корпусот и вратите, може да стане збор за материјали од типот на: оплеменета иверка, MDF, стакло, PVC и секаков друг материјал соодветен за оваа примена.

 

 

Тимот на Градам.МК ви го препорачува поширокото семејство на брендови Natuzzi и Кристина Дамил поради:

  • широкиот асортиман на брендови и модели
  • голем лагер на модели
  • помош од инженер архитект при избор
  • повеќе салони низ Скопје

Сите модели можете да ги погледнете во салоните на КРИСТИНА ДАМИЛ и NATUZZI во Скопје:

Салон Ѓорче Петров

Ул. Ѓорче Петров 117б

1000, Скопје, Македонија

Телефон: ++389 2 2050755
Факс: ++389 2 2050788

 

Салон Усје

бул. Борис Трајковски бб
1000 Скопје, Македонија

Телефон: ++389 2 2401250
Факс: ++389 2 2401250

 

Natuzzi Editions – Скопје
Ѓорче Петров 146
1000 Скопје

Тел: 070 302-310
Тел: 071 258-153

Е-пошта:
info@natuzzi.com.mk
mihail@natuzzi.com.mk

Поврзете се со Кристина Дамил и Natuzzi на социјалните мрежи и следете ги најновите модели, акции и попусти:

Facebook

Instagram

Или пак посетете ги следните веб страни каде што се наоѓаат сите информации потребни за избор на соодветното парче мебел за вас:

https://kristinadamil.com.mk/ и http://natuzzieditions.mk/

 

Сподели на социјалните медиуми: