Banner 01 Top

Кревети

Креветот е еден од најбитните парчиња мебел во домот. Ова се подразбира бидејќи одморот од напорниот ден се случува токму таму. При изборот на креветот може да влијаат неколку негови карактеристики:

  • Дизајн – индивидуалниот вкус игра клучна улога кога станува збор за дизајнот

  • Материјал – креветот треба да е изработен од масивен материјал со цел да не настане извитоперување на самиот кревет, како и да се избегнат несаканите звуци на “крцкање” при секое помало поместување додека спиеме или одмараме.
  • Подлога за душек – латофлекс подлогата се смета за идеална затоа што помага телото правилно да налегне на душекот, се работи за цврста подлога која сепак дозволува циркулација на воздухот и сушење на душекот од влагата која што може да се најде во него

  • Останати карактеристики кои може до одредена мера да го подобрат квалитетот на сонот

 

 

Тимот на Градам.МК ви го препорачува поширокото семејство на брендови Natuzzi и Кристина Дамил поради:

  • широкиот асортиман на брендови и модели
  • голем лагер на модели
  • помош од инженер архитект при избор
  • повеќе салони низ Скопје

Сите модели можете да ги погледнете во салоните на КРИСТИНА ДАМИЛ и NATUZZI во Скопје:

Салон Ѓорче Петров

Ул. Ѓорче Петров 117б

1000, Скопје, Македонија

Телефон: ++389 2 2050755
Факс: ++389 2 2050788

 

Салон Усје

бул. Борис Трајковски бб
1000 Скопје, Македонија

Телефон: ++389 2 2401250
Факс: ++389 2 2401250

 

Natuzzi Editions – Скопје
Ѓорче Петров 146
1000 Скопје

Тел: 070 302-310
Тел: 071 258-153

Е-пошта:
info@natuzzi.com.mk
mihail@natuzzi.com.mk

Поврзете се со Кристина Дамил и Natuzzi на социјалните мрежи и следете ги најновите модели, акции и попусти:

Facebook

Instagram

Или пак посетете ги следните веб страни каде што се наоѓаат сите информации потребни за избор на соодветното парче мебел за вас:

https://kristinadamil.com.mk/ и http://natuzzieditions.mk/

 

Сподели на социјалните медиуми: