Banner 01 Top

Трпезарии

Дали во склоп на кујните или како засебен простор, трпезаријата е местото каде што поминуваме квалитетно време со семејството или пак пријателите.

Истата потребно е да е доволно голема, квалитетно изработена од материјали кои се отпорни на абење, гребаници, течности, а по можност и екстремно топли температури (заради храната и пијалоците кои што понекогаш знаат да бидат исклучително топли).

Трпезариските столици исто така се нешто на кое што треба да се обрне внимание, затоа што квалитетното седење и комфорот кои што го пружаат истите се блиску поврзани со уживањето во храната на трпезариската маса.

Дизајнот на трпезарискиот мебел може да биде со најразлични карактеристики, почнувајќи од материјалот, боите, завршната обработка, димезниите, вградените механизми за расклопување и се останато кое што може да влијае на истиот.

 

Тимот на Градам.МК ви го препорачува поширокото семејство на брендови Natuzzi и Кристина Дамил поради:

  • широкиот асортиман на брендови и модели
  • голем лагер на модели
  • помош од инженер архитект при избор
  • повеќе салони низ Скопје

Сите модели можете да ги погледнете во салоните на КРИСТИНА ДАМИЛ и NATUZZI во Скопје:

Салон Ѓорче Петров

Ул. Ѓорче Петров 117б

1000, Скопје, Македонија

Телефон: ++389 2 2050755
Факс: ++389 2 2050788

 

Салон Усје

бул. Борис Трајковски бб
1000 Скопје, Македонија

Телефон: ++389 2 2401250
Факс: ++389 2 2401250

 

Natuzzi Editions – Скопје
Ѓорче Петров 146
1000 Скопје

Тел: 070 302-310
Тел: 071 258-153

Е-пошта:
info@natuzzi.com.mk
mihail@natuzzi.com.mk

Поврзете се со Кристина Дамил и Natuzzi на социјалните мрежи и следете ги најновите модели, акции и попусти:

Facebook

Instagram

Или пак посетете ги следните веб страни каде што се наоѓаат сите информации потребни за избор на соодветното парче мебел за вас:

https://kristinadamil.com.mk/ и http://natuzzieditions.mk/

 

Сподели на социјалните медиуми: