Banner 04 Top

Влезни врати

Кај влезните врати мораме да зборуваме за неколку важни нешта:

 • материјалот од кој се направени
 • нивото на заштита кој го нудат
 • изолацијата на вратата (звучна и термичка)

Дрвена еднокрилна врата со странично застаклување од калено декоративно стакло

Материјалот е важен поради дизајнот, одржувањето на вратата, како и трајноста на системот. Побарајте дизајн кој Ви одговара, но и производител кој нуди врати од сертифицирано дрво.

Нормално и во овој сегмент се појавуваат производи од современи, нови материјали:

 • PVC (обоена пластика, во широка палена на нијанси)
 • Метални врати (текстури и ефектни обработки), итн.

Но, скоро по дефиниција, топлината на целокупниот дизајн и израз на семејниот дом, го дава масивна и модерна дрвена влезна врата.

 

По анализата на достапните информации за повеќе технологии на влезни врати, Градам.МК ви препорачува употреба на вратите од производителот Нипром, поради:

 • широка палета на дизајни
 • можност за производство на различни димензии
 • сертифицирани и квалитетни сировини за производство
 • сертифицирани системи со гаранции на производство и вградување
 • техничка поддршка при избор, планирање, вградување и користење
 • целосно македонско производство

Ова е линк до официјалната страна на Нипром.

Сподели на социјалните медиуми: