Banner 02 Top

Внатрешни врати

Внатрешните врати се еден од елементите кој го диктира нивото на стил и елеганција во домот, заедно со мебелот, висината на просторот, осветлувањето (природно), итн.

Дрвото секако царува во овој сегмент, подари:

 • историјата на дрвените врати
 • природноста на материјалот, нијансите, изгледот
 • малата тежина на материјалот
 • одличната звучна изолација на крилото, итн.

Во изборот, т.е. планирањето на вратите од вашиот нов дом влегува дизајнот и бојата на:

 • вратното крило
 • первазот (опшивката на касата)
 • кваката

Во пракса, како дрвен елемент во домот, вратата се врзува и со евентуалните лајсни на паркетот (по боја и дизајн), дизајнот на мебелот, украсите, итн.

По анализата на достапните информации за повеќе технологии на влезни врати, Градам.МК ви препорачува употреба на вратите на Нипром, поради:

 • широка палета на дизајни
 • можност за производство по мерка
 • системско вградување и обучен кадар
 • одлична звучна изолација на вратните крила

Ова е линк до официјалната страна на Нипром.

Сподели на социјалните медиуми: