Banner 01 Top

WEDI Систем

Оригинално Ви го представуваме WEDI системот за сува градба во влажни простори.

WEDI се состои од панели со различни димензии направени од високо еструдиран полистрен (кој е 100% водоотпорен) пркриен од двете страни со фибер стаклена мрежа и појачана со цементен слој.

WEDI панелите многу лесно се обработува за различна намена и функција. Со WEDI панелите едноставно се прават плотни за надградни умивалници за тоалети и бањи, различни типови на обчивки вклучително и обшивки за вградливи казанчиња, особено е погоден за различни реконструкции на бањи, поставување како под во туш кабини, бидејќи брз панелот веднаш може да се лепат плочки.

WEDI системот предвидува соодветен полимерен лепак за брзо, лесно и многу едноставно составување (лепење) на два WEDI панели или пак лепење на WEDI панелот за било каква површина (керамика, бетон, блок-тула, дрво, метал итн).

Во прилог ви прикажуваме низ фотографии како со WEDI системот е реновирана една бања:

Пред реконструкција

WEDI фаза

Завршна фаза

Во прилог и едно видео каде што може да се видат дел од можностите на WEDI системот:

Тимот на Градам.МК топло Ви го препорачува WEDI системот, соодветно сите потребни информации како и соодветна понуда на истиот може да добиете во салоните ма ШАТЕ во Скопје и Битола.

Ова е линк до официјалната веб страна на Шате Керамика.

Сподели на социјалните медиуми: